نص كيلو فول اخضر بنقطعه حجم متوسط ونغسله طبعا
زيت زيتون مقدار فنجان قهوة
ضمة كزبرةراس توم صغير
ملح وسماق ( اكيد مش موجود السماق دا فمش مشكلة)
الطريقة سهلة وهي بنقلب الفول مع زيت الزيتون بعدين بنغطيهم مع اضافة قليل من الماء ونخليه يستوي على البخار ، وكل ما تخلص المية نضيف شوية لحد ما الفول يدبل ويتسوي ونضيف لملح من البداية
بعديها بندق التوم مع الملح ونضيفه على لافول ونحركه ونسيبه وكله على نار واطية على شان يستوي على مهله وعلى البخار
نفرم الكزبرة ناعم بعد ما نغلسها ونضيفها عغليهم ونتركهم شوية يتسبكوا مع بعض..
ولو في سماق نضيفه ، لان السماق وظيفته يعطي شوية حموضة ، لو ما فيش ممكن نضيف عصير ليمون
الطبق دا بيتاكل برضو بارد يعني الافضل بعد ما يخلص ويبرد يترك شوية بالتلاجة
وطريقة اكله طبعا مع الخبز يعني وميزة الطبق انه بزيت لازيتون
انا واثقة حتحبوه واي سؤال انا جاهزة
__________________