توبا نفت خبر خطوبتها وعزمها بالزواج من سامي
--------------------------------------------------------------------------------
TUBA BÜYÜKÜSTÜN İDDİALARI YALANLADI!
GÜZEL OYUNCU TUBA BÜYÜKÜSTÜN'ÜN GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ SEVGİLİSİ SAMİ SAYDAM'LA NİŞANLANDIĞI HABERLERİ BOMBA GİBİ DÜŞTÜ MAGAZİN DÜNYASINA.
Suskunluğunu koruyan Tuba Büyüküstün ilk kez konuştu ve bütün gerçekleri anlattı.
'Nişan falan yok, benim haberim olmadan benim yerime organizasyon yapıyorlar'
Çıkan haberlerin doğru olmadığını söyleyen güzel oyuncu Tuba Büyüküstün, 'Nişan falan yok ortada. Bizim gündemimizde de böyle bir konu yok. Nişanlanmadan da evlilik olamayacağına göre demek ki evlenmiyoruz' dedi.
'Haberim bile yok'
'Bodrum'da evleniyorlar' haberlerine çok şaşıran güzel oyuncu, 'Bodrum'da nişanlanmışız ve evleniyormuşuz. Benim adıma gerçekleşen bu olaydan benim haberim bile yok. Eğer benden habersiz benim adıma organizasyon yapılıyorsa onu bilemem. Bene ne nişanlandım ne de evleniyorum' dedi. ayaklı gazete
الترجمة
الخبر يقول بان توبا قالت ان خبر خطوبتها غير صحيح و ان المشجعين الها اي الفانز تفاجأ بخبر خطوبتها في بودروم , توبا انصدمت من الخبر وقالت لا يوجد اي خطوبة او زواج قريب من سامي سيدان, انها لا تفكر في ذلك الان شكرا ستار 75على الترجمه